Cheia unica, solutia perfecta!

Broastele aplicate sunt elemente comune utilizate pentru a bloca usor  fara a necesita modificari semnificative la usa sau pentru a adauga puncte suplimentare de inchidere. Instalarea mai multor broaste suplimentare este simpla si rapida, insa principalul inconvenient consta in faptul ca, daca aveti doua incuietori, veti avea nevoie de doua chei, una pentru fiecare. Cu solutia Cheia Unica, problema legata de un morman de chei devine istorie, deoarece puteti comanda mai multe broaste aplicate care se deschid cu aceeasi cheie.

Oferta noastra de broaste aplicate

Broasca aplicata Allouette

 Cilindru din alama cu 5 pini

 3 chei zimtate insotesc fiecare incuietoare

 Garantie 2 ani

Broasca aplicata Concorde

 Cilindru din alama cu 5 pini

 3 chei zimtate insotesc fiecare incuietoare

 Garantie 2 ani

Broasca aplicata Corvette

 Cilindru din alama cu 5 pini

 3 chei zimtate insotesc fiecare incuietoare

 Garantie 5 ani

Proiecte personalizate in cheie unica

Termenul de livrare al proiectelor de CHEIE UNICA  este de cateva zile (in cazul producerii in Romania) si de 2-3 saptamani (in cazul in care sunt realizate in fabrica Thirard din Franta). Solutia CHEIA UNICA este disponibila pentru o selectie limitata de dimensiuni si modele. 

Incuie si descuie usa de la intrare, garaj, poarta, dispozitiv antifurt, lacat, pivnita, sopron cu aceeasi cheie! Nu mai este nevoie de 3 brelocuri pline cu chei, acest concept iti permite sa-ti usurezi geanta si buzunarele luand cu tine o singura cheie. Sistemul CHEIA UNICA permite crearea in timp a unor dispozitive (cilindri, lacate, broaste aplicate) adaptate cheii pe care o detii deja.

Vei avea astfel posibilitatea de a adauga cate elemente doresti in functie de nevoile tale. 

De exemplu poti avea 4 cilindri, 1 lacat si 2 broaste aplicate care se deschid cu aceeasi cheie.