Chingi

Se afiseaza 1-21 din 21 produs(e)

Seturi de chingi profesionale

Chingile sunt, practic, benzi rezistente, realizate din fibre împletite din poliester, rolul lor principal fiind de a fixa și securiza obiectele în cazul transportului. Cele mai simple sunt chingile de bagaj, gândite pentru securizarea bagajelor și împiedicând deschiderea accidentală a acestora în timpul călătoriei, fixarea fiind asigurată prin catarame din plastic.

În general, însă, chingile profesionale sunt utilizate pentru ancorarea și fixarea obiectelor mari și grele (pe remorci, pe portbagajul de pe acoperiș sau în benele mașinilor de transport). Prin urmare, lungimile sunt mai mari, variantele propuse de Fernand variind între 2,5 și 8 metri, iar cataramele sau cârligele cu care sunt dotate sunt metalice.

Variantele dotate cu clicheți asigură strângerea mai eficient, în special în cazul clicheților automați, care permit reglajul mai rapid al strângerii. Fernand îți puna la dispoziție chingi de ancorare rezistente, sarcina utilă a obiectelor asigurate putând ajunge până la aproape 2,5 tone, deci poți găsi varianta optimă pentru necesitățile tale, la cel mai bun preț.