Produse curatare parchet si pardoseli

Fernand îți oferă produse de curățenie pentru pardoseli al căror rol este atât de a întreține periodic aceste suprafețe și a le curăța de impurități și microbi, dar și de a le conferi un aspect cât mai nou de fiecare dată. În cele mai multe cazuri, este nevoie de produse de curățare parchet de lemn sau laminat, în cazul căruia se pune accentul pe protecția anti-zgârieturi și pe menținerea luciului un timp cât mai îndelungat.

Când vorbim de holuri, livinguri sau bucătării, locuințele moderne pun accentul pe caracterul practic, parchetul din lemn fiind înlocuit de pardoseli din alte materiale. De aceea, sunt importante soluțiile de curățare gresie, marmură sau piatră naturală, acestea menținându-și caracteristicile de aspect și luciu mai mult timp. O soluție de spălat pe jos parfumată aduce un plus confortului dintr-o casă, suprafețele curățate cu o astfel de soluție menținând mai mult timp un aer mai proaspăt în interiorul locuinței.

Curatare parchet si pardoseli

Produse curatenie in casa

Solutie pardoseli universala, parfum de pin, 1000 ml, Starwax

Starwax
59179
Produs disponibilÎn stoc
39,51 lei
Soluție curățat care degresează și lasă în urmă un parfum plăcut de pin. Pentru curățarea și împrospătarea suprafețelor multiple. Volum utilizat: 1.000 ml pentru până la 5.000 m². Ambalaj: bidon 1L.
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)