Antifurt moto si scutere

Se afiseaza 1-21 din 21 produs(e)

Dispozitive antifurt pentru motocicleta

La fel ca în cazul dispozitivelor antifurt biciclete, pentru motociclete și scutere cele mai recomandate sunt dispozitivele de tip „U-lock”, foarte rezistente și dificil de tăiat cu scule specializate. Față de cele pentru biciclete, cele moto au toarta mai amplă, pentru a permite legarea roții motocicletei de un suport sau un stâlp.

Foarte populare sunt lanțurile moto, cu zale realizate din oțel cimentat, care poate fi zincat sau chiar galvanizat, pentru o rezistență crescută la condițiile meteo nefavorabile. În general, antifurtul moto cu lanț necesită un lacăt separat, dar există și versiuni cu încuietori integrate (fie cu cheie, fie cu cifru).

Cablurile antifurt moto sunt recomandate fie pentru opriri scurte, fie ca elemente de siguranță suplimentare. Recomandarea este valabilă și în cazul mecanismelor de siguranță pentru discurile de frână – chiar dacă împiedică rotirea roții motocicletei sau scuterului, vehiculul poate fi furat dacă e luat pe sus și pus într-o mașină sau o dubă...

Fernand îți dă asigurări că antifurturile moto și pentru scutere alese îți oferă cel mai bun raport preț/calitate și că gradul de siguranță va fi conform așteptărilor tale.