SERVICIILE NOASTRE

FERNAND iti ofera online cea mai variata gama de articole de feronerie si lacatuserie. Particularitatea noastra consta in faptul ca, prin intermediul serviciilor si expertilor nostri, putem sa iti oferim produse adaptate nevoilor tale.

Echipa noastra este formata din experti care, pe langa sfaturile bune, iti pot oferi urmatoarele servicii:

Cheia unica

Organigrama

Copiere chei

Copiere cilindri

Cheia Unica

Ce este cheia unica?

Cheia unica este un sistem universal de deschidere.

Asadar, o cheie poate deschide un set de cilindri, un lacat, o incuietoare si chiar o cutie postala.

 

Functionalitatea

Broasca, zavorul, cilindrul, toate usile dintr-o locuinta pot beneficia de sistemul Cheia Unica.

Datorita folosirii unei combinatii unice  pentru toate incuietorile acestea pot fi accesate printr-o singura cheie.

Avantajele cheii unice

Unul dintre cele mai mare beneficii ale folosirii sistemului de cheie unica este acela ca reduce numarul de chei necesare deschiderii mai multor incuietori (usi, porti, cutii postale, lacate) in cladari rezidentiale sau comerciale. Este o solutie care face viata de zi cu zi mai usoara. De asemenea, ajuta la economisirea timpului petrecut in cautarea cheii potrivite pentru o anumita incuietoare.

Cerintele pentru a avea o cheie unica

Sistemul de cheie unica este disponibil pentru dotarea unui numar nelimitat de puncte de acces (case, apartamente, birouri etc). Asadar, primul pas necesar a fi facut inaintea comandarii unui astfel de sistem este acela de a te decide ce cai de acces iti doresti sa deschida cheia unica. 

De asemenea, este necesar sa stii cu exactitate dimensiunile cilindrilor care urmeaza sa faca parte din proiect. Exemple: 30x30 mm, 30x40 mm, etc. Lungimea cilindrilor necesari este influentata de grosimea usilor, dar dimensiunea cotelor trebuie oferita si in functie de centrarea acestora (simetrici / asimetrici).

Produsele compatibile

Putem produce sisteme de cheie unica combinand o varietate de produse: cilindri, lacate, incuietori cu cama etc.

Sistemul Master Key

Ce reprezinta o organigrama?

Organigrama reprezinta un sistem de codare a cheilor cu scopul de a deschide un set de usi si puncte de acces cu o singura cheie.

Diferenta principala fata de sistemul "cheia unica" este reprezentata de ierarhizarea deschiderilor. Cheile sunt organizate in functie de nivelul de acces al fiecarei persoane,

 

Functionalitatea

rgIn functie de nevoile tale, expertii nostri te vor ajuta sa stabilesti nivelul de acces al fiecarei chei. Exista trei noveluri de acces pentru chei: deschidere centrala, deschidere partiala si deschidere generala.

Avantajele sistemului Master Key

Sistemul Master Key prezinta numeroase avantaje importante, precum, de exemplu, siguranta personalului printr-un control mai bun al drepturilor de acces asupra instalatiilor cu potential de pericol (electrice, de gaz).

Diferitele tipuri de solutii de ierarhizare

Exista un numar nelimitat de posibilitati de a crea un sistem de organigrama. Sistemul poate fi creat pe maximum trei nivele de acces: deschidere centrala, deschidere partiala si deschidere generala. Fiecare dintre cele trei solutii ofera un raspuns pentru o anumita necesitate. Putem configura organigrama in conformitate cu nevoile clientilor nostri.

Reproducerea cheilor

Ce reprezinta copierea cheilor?

Copierea cheilor consta in realizarea uneia sau mai multor chei suplimentare.

 

Cum se face?

Pentru a multiplica cheile avem nevoie de numarul inscris pe cardul de proprietate care a insotit butucul la momentul achizitiei. 

Exista cazuri speciale in care iti putem solicita cheia care se doreste a fi copiata.

Reproducerea cilindri

Cunoasteti sistemul "key alike"?

Sigur si practic, sistemul "key alike" permite deschiderea unui lot de produse diferite cu ajutorul aceleiasi chei.

Spre deosebire de sistemul "cheia unica", mai degraba destinat persoanelor fizice, sistemul "key alike" se consta in posibilitatea deschiderii cu aceeasi cheie a unor loturi mai mari de lacate, cilindri si incuietori. Deci, este in special destinat profesionistilor.

 

Definirea nevoii

In functie de nevoia pe care o ai, expertii nostri te pot directiona catre o gama de produse care indeplinesc anumite criterii de selectie.

Tinand cont de mediu (interior/exterior) si calea de acces (usa principala, usa de garaj, poarta, cutie postala) te vom ajuta sa alegi produsele potrivite pentru demararea proiectului "key alike"