Lacate electronice

Lacate

Lacat cu amprenta digitala - nichel satinat, THIRARD

Thirard
194085
Produs disponibilÎn stoc
414,07 lei
Corp din aliaj. Toarta din otel inoxidabil. Deschidere prin amprenta. Reincarcabil prin cablu USB, incarcare completa in 30 min. DC 3. 7V - 100mAh - baterie litiu. Indicator baterie descarcata. Functionare -20°C/+60°C. Posibilitatea de a salva pana la 39 de amprente.
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Modele de lacat cu amprenta

Noile tehnologii smart connectivity au facut posibila realizarea unui nou tip de lacat electronic, care nu are nevoie nici de cheie (care poate fi pierduta), nici de cifru (care poate fi uitat). Deblocarea acestui tip de lacat inteligent se face cu ajutorul tehnologiei NFC, fie prin utilizarea unor cartele sau a unui sticker NFC, fie direct din aplicatia smartphone. Corpul realizat din aliaj turnat si toarta din otel nichelat ii confera fiabilitate (garantia este de 10 ani) si rezistenta la socuri, iar tratamentele suplimentare il fac rezistent la apa, conform standardului IP 44.

Fernand livreaza rapid lacatele cu amprenta, din propriul stoc.

Lacatele cu amprenta din portofoliul nostru au garantie 2 ani, iar alaturi de ele, in pachet, este furnizat si cablul de alimentare.

Oferta noastra de produse este compusa din lacate cu amprenta de diferite culori: alb, galben, verde si rosu. Majoritatea lacatelor suporta pana la 5 amprente diferite.