Descopera gama variata de solutii si lotiuni pentru curatarea si intretinerea materialelor din piele

Articolele, obiectele și mobilierul din piele au în primul rând un foarte important rol estetic, eleganța și senzația premium conferite de acest material fiind inegalabile. De aceea sunt necesare produse de curățenie dedicate, special gândite pentru caracterul fragil și pretențios al pielii. Cel mai important aspect pentru o soluție de curățat pielea îl reprezintă hidratarea pielii și împiedicarea accentuării uscării în timp, ceea ce face obiectele din piele predispuse crăpăturilor. Fernand îți pune la dispoziție soluții, creme și loțiuni eficiente pentru curățarea pielii care îmbracă obiectele și mobilierul din casa sau apartamentul tău.

Cum pot sa indepartez petele dificile de piele cu ajutorul solutiilor de curatat?

Solutiile pentru curatarea si intretinerea obiectelor din piele vin insotite cu instructiuni clare pe sau in ambalaj. Aplicand o solutie de curatare si respectand intocmai instructiunile producatorului veti putea obtine rezultatele dorite.

Ce solutii de curatat pielea pot fi utilizate pe pielea colorata sau vopsita?

Pentru a nu interveni eventuale schimbari de nuante noi recomandam folosirea cremelor hidratante incolore pentru piele.

Sunt solutiile de curatat pielea potrivite pentru toate tipurile de piele?

Fiecare tip de piele are propriile caracteristici, astfel incat este recomandat ca primul pas pe care il faceti sa fie acela de a identifica produsul de care aveti nevoie. Exista mai multe tipuri de solutii:

  • solutie de curatat pielea ecologica
  • solutie de curatat pielea auto
  • solutii de curatat canapele de piele

Solutii de curatare si intretinere piele

Alte produse curatenie

Lotiune de curatat obiecte din piele, 200 ml, Starwax

Starwax
59008
Produs disponibilÎn stoc
83,88 lei
Soluție de curățat piele pentru curățare și hidratare în profunzime. Spală și curăță delicat pielea naturală de culoare închisă. Poate fi utilizată pentru pielea delicată și ușor poroasă. Ambalaj: flacon 200 ml.
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)