Yală electromagnetică
Acest tip de broască (încastrată sau aplicată) are particularitatea că deblocarea poate fi comandată prin intermediul unui puls electric, fie de la distanță, fie de la un buton (plasat de regulă pe yala electromagnetică aplicată). Bolțul de blocare al unei broaște electromagnetice este, de obicei, în poziția blocat, dar, la trecerea unui curent de joasă tensiune, datorită fenomenului electromagnetic se produce deblocarea acestui bolț pentru o scurtă perioadă de timp, astfel încât ușa poate fi deschisă.

În general, yala electromagnetică este corelate și cu un interfon, permițând locatarilor unui imobil să decidă din casă deschiderea ușii principale, lucru valabil și pentru cei care locuiesc la casă și folosesc o yală electromagnetică de poartă. Unele variante sunt prevăzute și cu cilindru cu chei, pentru încuiere sau pentru descuierea de urgență, când este oprit curentul electric.

Yale electromagnetice

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri