Cine suntem?

concept fernand

Bricolajul reprezinta un domeniu vast care inglobeaza multe segmente, fiecare avand specificul sau. Nu este deloc usor sa ajungi sa il stapanesti intru totul. Pentru acest lucru am creat FERNAND. Scopul nostru este acela de a te ajuta sa intelegi exact ce reprezinta securizarea usilor, ferestrelor sau a altor obiecte. De asemenea, ne dorim sa comanzi in cunostinta de cauza produsul de care ai nevoie.

Pe site-ul nostru gasesti o gama foarte variata de cilindri/butuci pentru usi, broaste, manere, lacate, sisteme antifurt si alte accesorii de siguranta. Deoarece nu ne-am propus sa tintim un anumit segment de public, produsele noastre sunt atat de variate din punct de vedere al calitatii, design-ului si pretului incat putem spune ca, fara nicio exagerare, ne adresam tuturor.

Fara exceptie, produsele pe care le comercializam sunt garantate intre 2 si 10 ani. Rezolvam rapid eventualele situatii neplacute. Livram comenzile in cel mai scurt timp posibil.

Pe toata durata vizitei pe fernand.ro, pe parcursul intregului proces de documentare si cumparare, te asistam oferindu-ti informatii relevate:

  • Clipuri video educationale care iti permit sa intelegi totul despre produse si instalarea lor
  • Pagini de produs care contin descrieri amanuntite, caracteristici, imagini si schite tehnice
  • Suport telefonic sau prin intermediul whatsapp care acopera obtinerea de informatii tehnice, informatii despre o comanda sau plasarea unei comenzi noi

Telul nostru final este acela de a-ti oferi o experienta de documentare si cumparare perfecta. Toate elementele pe care am cladit proiectul FERNAND au avut ca fundatie obtinerea satisfactiei clientilor nostri.

Fernand, expertul tau in securitate!