Antifurt moto, cu cheie si lant, BIKER, 6 mm, 90 cm, THIRARD - 1
Antifurt moto, cu cheie si lant, BIKER, 6 mm, 90 cm, THIRARD - 2
Antifurt moto, cu cheie si lant, BIKER, 6 mm, 90 cm, THIRARD - 1
Antifurt moto, cu cheie si lant, BIKER, 6 mm, 90 cm, THIRARD - 2

Antifurt moto, cu cheie si lant, BIKER, 6 mm, 90 cm, THIRARD

Preţ: 126,01 lei

Lanț din oțel cimentat, învelit în nailon. Zale Ø 6 mm. Mecanism cu pini. 2 chei reversibile. Negru, cu bandă reflectorizantă.

Descriere Caracteristici
500623
În stoc Produs disponibil
Preţ: 126,01 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Antifurtul moto BIKER, cu lant din otel cimentat, este conceput pentru a proteja motocicleta impotriva furtului. Lungimea de 90 cm este suficienta pentru securizarea simpla a motocicletei sau pentru legarea acesteia de garduri, stalpi sau suporti dedicati. Acest antifurt Thirard poate fi folosit si pentru biciclete sau pentru a inchide porti si dependinte. Doua chei reversibile sunt prevazute cu acest antifurt moto, pentru a partaja accesul sau in caz de pierdere, utilizarea fiind foarte confortabila. Grosimea de 6 mm a zalelor lantului ii confera acestui antifurt o siguranta excelenta la tentativele de taiere, ceea ce garanteaza o protectie extrem de ridicata motocicletei. Invelisul de nylon are banda reflectorizanta, utila daca motocicleta este parcata intr-o zona slab luminata.

Prezentare Gama Antifurt


Detalii produs

Tip produs
antifurt
Garantie
10
Utilizare
Antifurt moto
Dimensiuni lanț
Ø 6 mm x L 900 mm
Tipul cheii
Cheie reversibilă amprentată
Tip blocare
Mecanism cu pini

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie: