Lacat siguranta industriala, toarta inox Ø 4,76 x 38 mm (maro), THIRARD - 1
Lacat siguranta industriala, toarta inox Ø 4,76 x 38 mm (maro), THIRARD - 2
Lacat siguranta industriala, toarta inox Ø 4,76 x 38 mm (maro), THIRARD - 1
Lacat siguranta industriala, toarta inox Ø 4,76 x 38 mm (maro), THIRARD - 2

Lacat siguranta industriala, toarta inox Ø 4,76 x 38 mm (maro), THIRARD

Preţ: 144,20 lei
Corp monobloc din ABS non-conductiv. Toartă din oțel inoxidabil. Mecanism cu pini. Închidere dublă. Funcție «cheie captivă». Include 1 cheie și un set de etichete. Rezistent la șocuri, căldură, coroziune.
Descriere Caracteristici
005338BN
Stoc Epuizat
Preţ: 144,20 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Lacăt de siguranță Thirard ideal pentru aplicațiile electrice, având corpul din ABS (material non-conductiv) și toarta din oțel inoxidabil, ceea ce îl face rezistent la șocuri căldură și coroziune. Pentru o securitate crescută, acest lacăt industrial beneficiază de mecanism cu pini și închidere dublă, precum și funcție «cheie captivă» (lacătul trebuie să fie închis pentru a putea scoate cheia). Furnizat cu o cheie și un set de etichete. Opțional, există posibilitata de renunțare la închiderea automată și la funcția «cheie captivă». Aceste lacăte de siguranță industrială au aceeași deschidere, la cerere existând posibilitatea de includere în sistem Master Key, dar și de asigurare chei individuale.

Detalii produs

Garantie
10
Utilizare
Blocare sisteme electrice
Tipul cheii
Cheie zimțată
Tip blocare
Mecanism pini
Înălțime toartă
Ø 4.76 mm x H 38 mm
Dimensiuni corp
38 mm x 44 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: