Lacat cu cifru, FANTASY 6 (disc), THIRARD - 1

Lacat cu cifru, FANTASY 6 (disc), THIRARD

Preţ: 19,72 lei

Corp aliaj turnat. Toartă oțel nichelat. Mecanism cu 3 inele. Cifru resetabil, 1.000 de combinații numerice posibile. Diverse culori și forme fun. Potrivit pentru copii.

Descriere Caracteristici
108006
În stoc Produs disponibil
Preţ: 19,72 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Lacatul cu cifru FANTASY este ideal pentru securizarea bagajelor, dar si pentru asigurarea dulapurilor, vestiarelor, etc. Avand forme si culori diverse, se preteaza pentru copii si adolescenti. Acest lacat de siguranta beneficiaza de un sistem de blocare cu cod din trei cifre, care permite 1.000 de combinatii posibile, resetabile la infinit. Datorita constructiei din aliaj turnat, acest lacat pentru bagaje Thirard este foarte usor, iar blocarea cu cifru te scapa de cheile suplimentare.

Prezentare Gama Lacate


Detalii produs

Tip produs
Lacat
Culoare produs
Verde
Material
Metal
Garantie
10
Utilizare
Interior
Tip închidere
Cu cheie
Cu cifru
Destinat pentru
Universal
Înălțime corp
40 mm
Tipul închiderii
Cifru resetabil 3 cifre
Tip blocare
Mecanism cu 3 inele

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie: