Cutie de chei, tubulara si incastrabila - 1
Cutie de chei, tubulara si incastrabila - 2
Cutie de chei, tubulara si incastrabila - 1
Cutie de chei, tubulara si incastrabila - 2

Cutie de chei, tubulara si incastrabila

Preţ: 852,50 lei
Carcasă din inox. Capac din alamă. Cilindru din alamă. Mecanism cu 6 pini și filtre. Dispozitiv ascundere intrare din alamă cu închidere automată. Mecansim antivandalism. 2 chei reversibile amprentate. Finisaj cromat.
Descriere Caracteristici
012231
În stoc Produs disponibil
Preţ: 852,50 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Această cutie pentru chei Thirard prezintă un înalt grad de securitate datorită construcției și sistemului de blocare. Carcasa realizată din inox este foarte rezistentă în timp, iar încastrarea în pereți este facilă. Accesul se face prin intermediul unui cilindru cu chei reversibile amprentate, ceea crește confortul în utilizare, în timp ce dispozitivul de ascundere al intrării pentru cheie are închidere automată și dispune de un mecanism anti-vandalism.

Detalii produs

Garantie
5
Utilizare
Depozitare chei
Tipul cheii
Cheie reversibilă amprentată
Tip blocare
Mecanism 6 pini
Dimensiuni
150 mm x 60 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: