Zăvor ușă cu lanț de siguranță
 nichel satinat
Zăvor ușă cu lanț de siguranță
 nichel satinat

Zăvor ușă cu lanț de siguranță, nichel satinat

Preţ: 113,96 lei

Corp-patină și contraplacă din aliaj. Bolț și lanț din oțel. Blocare ușă total și în pozitiție întredeschisă. Finisaj nichel satinat.

Descriere Caracteristici
292893
În stoc Produs disponibil
Preţ: 113,96 lei

Descriere

Acest zăvor de ușă Thirard combină atât un sistem de blocare solid cu bolț culisant, cât și un lanț de ușă pentru blocarea acesteia în poziția întredeschis, ceea ce permite verificarea indentității celor din fața ușii. Având o construcție solidă și un finisaj elegant nichel satinat, acst zăvor cu lanț de siguranță se montează facil pe orice fel de ușă, datorită prinderii în șuruburi. Având dimensiuni compacte și o mare rezistență, zăvorul de ușă cu lanț de siguranță este un dispozitiv secundar de încredere pentru asigurarea securității casei sau apartamentului.

Cum se instaleaza:

Te-ar putea interesa si alte variante:

 

Lant blocare usa, pentru intredeschidere

Zavor cu lant, usa intrare, nichel satinat – SP

Lanț ușă intrare, pentru întredeschidere, alămit

Detalii produs

Tip produs
Inchizator
Material
Aliaj
Garanție
10
Utilizare
Ușă intrare
Dimensiuni carcasă
81 mm x 45 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie: