Zavor usa, bolt 12 mm diametru - SP - 1
Zavor usa, bolt 12 mm diametru - SP - 2
Zavor usa, bolt 12 mm diametru - SP - 1
Zavor usa, bolt 12 mm diametru - SP - 2

Zavor usa, bolt 12 mm diametru - SP

Preţ: 41,15 lei

Contraplacă din oțel curbat. Bolț rotund culisant 12 mm diam. Buton de tragere prevăzut cu orificiu pentru prindere lacăt. Finisaj zincat.

Descriere Caracteristici
806080
In stoc Produs disponibil
Preţ: 41,15 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Acest zăvor de ușă sau poartă, cu bolț culisant, este cea mai simplă încuietoare pentru a ține închise ușile interioare dintr-un imobil sau ale mobilierului ori ale porților exterioare și dependințelor (garaj, pivniță, etc.)Fiind realizat din oțel și având finisaj zincat, acest zăvor aplicat este fiabil în timp, iar instalarea este foarte facilă, datorită prinderii în șuruburi. Butonul de tragere poate fi blocat în unul dintre cei doi suporți de pe placa principală, fie în poziția deschis, fie în cea de închis, dacă se utilizează un lacăt - a cărui toartă se prinde de suport, imobilizând astfel butonul de tragere.

Detalii produs

Tip produs
Inchizator
Material
Otel
Garantie
5
Continut pachet
1 x Zavor
Greutate
0.5 kg
Montaj
Aplicat

Despre Serrurerie de Picardie

Serrurerie de Picardie

Fondata in 1991, compania Serrurerie de Picardie este recunoscuta pentru producerea de lacate, cilindri pentru usi, zavoare si alte accesorii ce au ca scop principal securizarea. Raportul calitate-pret al produselor Serrurerie de Picardie este unul avantajos, articolele fiind apreciate de catre cumparatori.

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: