• -10%
Interfon video conectat, THIRARD - 1
Interfon video conectat, THIRARD - 2
Interfon video conectat, THIRARD - 3
Interfon video conectat, THIRARD - 4
Interfon video conectat, THIRARD - 1
Interfon video conectat, THIRARD - 2
Interfon video conectat, THIRARD - 3
Interfon video conectat, THIRARD - 4

Interfon video conectat, THIRARD

Preţ: 2.805,20 lei 3.116,89 lei -10%
Time left

Corp din ABS. Cameră video 0,3 megapixeli, câmp vizual la 100°. Ecran video LCD interior. Alimentare cu baterie cu litiu. Pentru uși grosime 38-110 mm. Finisaj argintiu.

Descriere Caracteristici
212102
În stoc Produs disponibil
Preţ: 2.805,20 lei 3.116,89 lei -10%

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Acest interfon video conectat Thirard asigură securitatea împotriva tentativelor de efracție și a vizitelor nedorite. Camera video de 0,3 MP, plasată în orificiul dedicat unui vizor convențional, transmite imagini atât pe ecranul LCD din interior, dar și pe displayul smartphone-ului (prin intermediul aplicației dedicate). Dispozitivul este dotat și cu un buton de urgență, în caz de pericol prin intermediul acestuia putând fi alertate persoanele înregistrate sau autoritățile. Aplicația de smartphone permite atât fotografierea, cât și înregistrarea video, chiar și în lipsa proprietarului (acesta putând verifica ulterior în galerie cine și când a sunat la ușă). Cu acest vizor electronic este asigurată atât securitatea, cât și intimitatea.

Detalii produs

Garantie
10
Utilizare
Ușă intrare
Dimensiuni carcasă
146 mm x 90 mm
Câmp vizual
100 grade
Cameră
0.3 megapixeli
Funcții
înregistrare foto-video; buton urgență

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: