Schele Aluminiu – Alege produse de calitate superioara!

Schele de lucru

Schele de lucru

Schela inaltime de lucru mare 6,70 m, Speed'Up XL, Centaure

Centaure
236705
Produs disponibilÎn stoc
9.702,72 lei
Schelă din aluminiu înălțime mare, utilizare casnică și profesională. Structură brevetată „tube rond”. Montaj facil, dispozitive fixare automate incluse. 4 grinzi fixare la sol. 2 roți ø 100 mm. 2 platforme de lucru. Sarcină max. 150 kg.
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Schele aluminiu


Schelele de lucru sunt dispozitive speciale pentru a permite lucrările de intervenție și reparație la înălțimi de regulă foarte mari în condiții cât mai sigure și pentru perioade mai lungi de timp (față de scările multifuncționale, care sunt în general gândite pentru operațiuni de scurtă durată). Modul de construcție și asamblare al unei schele, mobile sau fixe, este gândit în primul rând pentru a oferi o rigiditate și stabilitate cât mai bune, așa încât lucrătorul de pe platformă să beneficieze de o cât mai mare mobilitate, în condiții maxime de siguranță și confort.

Schelele cu înălțime mare de lucru (de peste 4-5 metri) sunt, în general, concepute pentru utilizarea profesională, în timp ce schelele cu înălțime mică de lucru (de până la 3-4 metri) sunt foarte utile și în gospodărie – datorită modularității și montajului simplu, pot înlocui cu brio scările pliabile, stâlpii laterali fiind, practic, scări de lucru simple, ce pot fi folosite în unele cazuri și combinat, ca o scară cu 2 tronsoane. Prin urmare, sunt destul de multe situațiile de utilizare casnică, de la renovări și reparații ale pereților caselor sau blocurilor până la activități uzuale în grădini, curți sau dependințe.

Indiferent la ce consideri utilă o schelă de lucru, cele pe care ți le pune la dispoziție Fernand îți garantează robustețe, durabilitate și un foarte bun raport preț-calitate.