Scari Multifunctionale | Fernand

Scari multifunctionale

Scari multifunctionale

Scara pliabila, 2 tronsoane, 2x7 trepte, lungime 2,05-3,15 m, CLT 2, Centaure

Centaure
171207
Produs disponibilÎn stoc
1.059,50 lei
Scară pliabilă din aluminiu, 2 tronsoane. Utilizare casnică. Stabilizatoare cu patine antiderapante și anti-alunecare. Glisiere din oțel cu protecție. Sarcină max. 150 kg. Conformă standard EN NF 131. Destinate folosirii domestice!
Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)

Scări multifuncționale
Scările multifuncționale sunt dispozitive mobile care asigură accesul la înălțime pentru diverse operațiuni (reparații, montaj, întreținere, etc.). Cea mai simplă formă a unei scări mobile este construcția din două bare paralele, unite de bare transversale, folosite ca trepte. În general, se sprijină pe pereți sau pe stâlpi, însă există foarte multe situații în care lucrările la înălțime trebuie realizate în locuri unde nu există suprafețe de sprijin. Din acest motiv sunt propuse scările pliabile, extensibile, telescopice sau modulare, care sunt alcătuite din mai multe tronsoane și permit configurații flexibile, pentru eficientizarea muncii.

Scările din aluminiu sunt cele mai frecvente, deoarece sunt ușoare, rezistente și rezistă cu brio condițiilor din mediul exterior. În general, atât scările profesionale, cât și cele de uz casnic necesită atenție sporită în utilizare, pentru a evita potențialele accidentări cauzate de pierderea echilibrului sau de plasarea pe suprafețe neregulate sau alunecoase. Gama propusă de Fernand satisface orice nevoie de intervenție în gospodărie, asigurând înălțimi de lucru chiar și de peste 7 metri. Aici poți găsi scara multifuncțională potrivită pentru necesitățile tale, la cel mai bun raport preț-calitate.