Seif cu cifru pentru chei, BOYARD, 2 bolturi Ø 22 mm, - 1
Seif cu cifru pentru chei, BOYARD, 2 bolturi Ø 22 mm, - 2
Seif cu cifru pentru chei, BOYARD, 2 bolturi Ø 22 mm, - 1
Seif cu cifru pentru chei, BOYARD, 2 bolturi Ø 22 mm, - 2

Seif cu cifru pentru chei, BOYARD, 2 bolturi Ø 22 mm,

Preţ: 5.414,13 lei
Blocare cu două bolțuri din oțel, anti-rupere. Încuietoare de siguranță electronică, microprocesor înaltă tehnologie. Cod 6-10 cifre, combinație modificabilă, memorie permanentă. Semnalizare sonoră și vizuală. Decupare laser, sudură perimetrică. Alimentare cu 4 baterii 1,5V LR6. Fixare pe perete. Panou interior mobil. 2 chei de urgență, broască înaltă securitate certificată EN 1300. Potrivit pentru obiecte de valoare de dimensiuni mici. Finisaj epoxy gri.
Descriere Caracteristici
013214
În stoc Produs disponibil
Preţ: 5.414,13 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Seiful cu cifru BOYARD este proiectat special pentru a menține în siguranță un număr de până la 120 de chei. Accesul se face printr-o încuietoare electronică, cu cod între 6 și 10 cifre, combinațiile putând fi schimbate la infinit pentru o siguranță de top. Acest seif Thirard dispune de semnalizare sonoră și vizuală pentru confirmarea codurilor, indicarea erorilor și încărcarea insuficientă (LED și sonerie). Microprocesorul de înaltă tehnologie este foarte fiabil, iar codul de siguranță rămâne înregistrat chiar și după schimbarea bateriilor. În cazul în care se uită codul, împreună cu acest seif cu cifru sunt furnizate și două chei de urgență, iar broasca cu dublă camă este de înaltă securitate, conform standardului EN 1300. Siguranța este asigurată de blocarea prin două bolțuri de Ø 22 mm. Grosimea pereților este de 3 mm, cea a ușii de 8 mm, iar corpul este foarte solid, plăcile pereților fiind decupate cu laser și unite prin sudură perimetrică continuă. Acest seif de siguranță dispune de 4 șuruburi pentru fixarea pe perete, plus accesoriile aferente. Funcționarea îndelungată este asigurată de setul de 4 baterii alcaline 1,5V, tip LR6.

Detalii produs

Garantie
10
Utilizare
Protejare chei
Greutate
27 kg
Tip închidere
Cifru cu 6-10 cifre
Dimensiuni (Lxlxh)
36 cm x 14 cm x 47 cm
Spațiu stocare
120 chei
Grosime ușă
8 mm
Grosime pereți
3 mm
Tip blocare
2 bolțuri Ø 22 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: