Cilindru 32 x 32 mm
 standard
Cilindru 32 x 32 mm
 standard

Cilindru 32 x 32 mm, standard, nichel mat, inalta siguranta FEDERAL 2, 5 chei reversibile si card proprietate

Preţ: 834,44 lei
Cilindru profil european din alamă, finisaj nichel mat. Mecanism cu 3 sau 4 pini telescopici dubli, plus un pin magnetic. Protecție anti-perforare. Elemente «Trap pin» împotriva efracției, prin blocarea rotorului. Protecție anti-rupere. Protecție anti-bumping. Camă anti-smulgere. 5 chei reversibile nichelate, cu inel ergonomic, cu card de proprietate (se pot face copii ale cheilor numai în uzină).
Descriere Caracteristici
292843
În stoc Produs disponibil
Preţ: 834,44 lei

Descriere

Modelul de butuc de usa Thirard FEDERAL 2 este un cilindru cu foarte inalt grad de securitate. Beneficiaza de un mecanism cu 3 sau 4 pini telescopici dubli, la care se adauga un stift magnetic. Protectia anti-perforare este asigurata de un ac din otel calit, iar elementele «Trap pin» blocheaza rotorul in cazul efractiei prin utilizarea speraclului, facand imposibila deblocarea cilindrului. Cilindrul FEDERAL 2 mai beneficiaza de protectii anti-spargere, anti-lovire si anti-rupere. Cele 5 chei amprentate sunt reversibile, sunt invelite in manson ergonomic turnat si beneficiaza de card de proprietate, care permite reproducerea lor exclusiv in fabrica Thirard.

Cum se masoara un butuc de usa

Înainte de a cumpăra un cilindru nou, va trebui să cunoști dimensiunile cilindrului curent. Masoară butucul pornind din mijloc (unde este cama - partea care se misca), spre stanga si spre dreapta.

Cum se instaleaza un butuc de usa?

Detalii produs

Garanție
10
Utilizare
Broască cilindru profil european
Tipul cheii
Cheie reversibilă
Tip butuc
Standard
Sisteme protecție
anti-smulgere; anti-perforare; anti-spargere; anti-rupere; anti-șperaclu; anti-bumping
Dimensiuni
32 x 32 mm
Brevet
Card proprietate

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri