Lacat siguranta industriala, cablu inox Ø 5 X 150 mm (portocaliu), THIRARD - 1
Lacat siguranta industriala, cablu inox Ø 5 X 150 mm (portocaliu), THIRARD - 2
Lacat siguranta industriala, cablu inox Ø 5 X 150 mm (portocaliu), THIRARD - 1
Lacat siguranta industriala, cablu inox Ø 5 X 150 mm (portocaliu), THIRARD - 2

Lacat siguranta industriala, cablu inox Ø 5 X 150 mm (portocaliu), THIRARD

Preţ: 147,83 lei
Corp monobloc din ABS non-conductiv. Cablu înfășurat din inox, protecție dielectrică și electrostatică. Mecanism cu pini. Include 1 cheie din alamă și un set de etichete. Rezistent la șocuri, căldură, coroziune.
Descriere Caracteristici
005615OR
Stoc Epuizat
Preţ: 147,83 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Lacăt de siguranță Thirard ideal pentru aplicațiile electrice, având corpul din ABS (material non-conductiv) și toarta de tip cablu din inox, cu protecție dielectrică și electrostatică. Acest lacăt de siguranță industrială este rezistent la șocuri căldură și coroziune, iar cablul flexibil permite blocarea aparatelor și dispozitivelor care nu pot fi securizate cu un lacăt cu toartă standard. Furnizat cu o cheie și un set de etichete. Aceste lacăte de blocare sisteme electrice au aceeași deschidere, la cerere existând posibilitatea de includere în sistem Master Key sau de asigurare chei individuale.

Detalii produs

Garantie
10
Utilizare
Blocare sisteme electrice
Tipul cheii
Cheie zimțată
Tip blocare
Mecanism pini
Înălțime toartă
Ø 5 mm x L 150 mm
Dimensiuni corp
38 mm x 44 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: