Seif cu cifru
 RAMBURES 1
Seif cu cifru
 RAMBURES 1

Seif cu cifru, RAMBURES 1, 2 bolțuri Ø 22 mm

Preţ: 4.536,17 lei

Blocare cu două bolțuri din oțel. Încuietoare de siguranță electronică, microprocesor înaltă tehnologie. Cod 6-10 cifre, combinație modificabilă, memorie permanentă. Semnalizare sonoră și vizuală. Decupare laser, sudură perimetrică. Alimentare cu 1 baterie 9V LR61. 2 găuri fixare în partea din spate și la bază. Raft interior detașabil. 2 chei de urgență, încărcător de rezervă. Potrivit pentru obiecte de valoare de dimensiuni mici. Certificat norma EN 14450-S2. Finisaj epoxy gri.

Descriere Caracteristici
013210
În stoc Produs disponibil
Preţ: 4.536,17 lei

Descriere

Seiful cu cifru RAMBURES 1 este proiectat pentru asigurarea obiectelor de valoare de mici dimensiuni. Accesul se face printr-o încuietoare electronică, cu cod între 6 și 10 cifre, combinațiile putând fi schimbate la infinit pentru o siguranță de top. Acest seif Thirard dispune de semnalizare sonoră și vizuală pentru confirmarea codurilor, indicarea erorilor și încărcarea insuficientă (LED și sonerie). Microprocesorul de înaltă tehnologie este foarte fiabil, iar codul de siguranță rămâne înregistrat chiar și după schimbarea bateriilor. În cazul în care se uită codul, împreună cu acest seif cu cifru sunt furnizate și două chei de urgență. Siguranța obiectelor de valoare ori a device-urilor precum laptopuri este asigurată de blocarea prin două bolțuri de Ø 22 mm, grosimea pereților fiind de 5 mm, iar cea a ușii de 10 mm. Corpul este foarte solid, plăcile pereților fiind decupate cu laser și unite prin sudură perimetrică continuă. Acest seif de siguranță poate fi fixat în spate (de perete sau mobilier) ori jos (pe podea sau în dulapuri), datorită celor două găuri prevăzute la spate și la bază, cu accesoriile de fixare incluse. Funcționarea îndelungată este asigurată de bateria de 9V, tip LR61, împreună cu aceasta fiind furnizat și un încărcător exterior de rezervă. Datorită certificării europene EN 14450-S2, Fernand îți garantează că acest seif cu cifru îți păstrează în perfectă siguranță obiectele de valoare mici.

Detalii produs

Tip produs
Seif
Material
Otel
Otel
Garanție
10
Utilizare
Obiecte mici
Tip închidere
Cifru electronic
Culoare produs
Bej
Greutate
21 kg
Dimensiuni (Lxlxh)
35 cm x 30 cm x 22 cm
Grosime ușă
10 mm
Grosime pereți
5 mm
Tip blocare
2 bolțuri Ø 22 mm
Volum interior
18 litri
Tip certificare
Rezidential / Office

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: