Seif cu cifru, VINCENNES 4, 2 bolțuri Ø 16 mm, pt. laptop - 1
Seif cu cifru, VINCENNES 4, 2 bolțuri Ø 16 mm, pt. laptop - 2
Seif cu cifru, VINCENNES 4, 2 bolțuri Ø 16 mm, pt. laptop - 3
Seif cu cifru, VINCENNES 4, 2 bolțuri Ø 16 mm, pt. laptop - 1
Seif cu cifru, VINCENNES 4, 2 bolțuri Ø 16 mm, pt. laptop - 2
Seif cu cifru, VINCENNES 4, 2 bolțuri Ø 16 mm, pt. laptop - 3

Seif cu cifru, VINCENNES 4, 2 bolțuri Ø 16 mm, pt. laptop

Preţ: 944,00 lei

Blocare cu două bolțuri. Încuietoare de siguranță electronică, cod 3-8 cifre, combinație modificabilă. Alimentare cu 4 baterii 1,5V LR6. 4 găuri fixare în partea din spate și la bază. 2 chei de urgență. Potrivit pentru obiecte de valoare de dimensiuni mici. Finisaj epoxy bej.

Descriere Caracteristici
013290
În stoc Produs disponibil
Preţ: 944,00 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Seiful cu cifru VINCENNES 4 este proiectat pentru asigurarea obiectelor de valoare de mici dimensiuni. Accesul se face printr-o încuietoare electronică, cu cod între 3 și 8 cifre, combinațiile putând fi schimbate la infinit pentru o siguranță de top. În cazul în care se uită codul, împreună cu acest seif cu cifru sunt furnizate și două chei de urgență. Siguranța obiectelor de valoare ori a device-urilor precum laptopuri este asigurată de blocarea prin două bolțuri de Ø 16 mm, grosimea pereților fiind de 1 mm, iar cea a ușii de 3 mm. Seiful Thirard poate fi fixat în spate (de perete sau mobilier) ori jos (pe podea sau în dulapuri), datorită celor patru găuri prevăzute la spate și la bază, cu accesoriile de fixare incluse. Funcționarea îndelungată este asigurată de patru baterii de 1,5V, tip LR6, furnizate împreună cu seiful.

Detalii produs

Tip produs
Seif
Culoare produs
Bej
Material
Otel
Otel
Garantie
2
Utilizare
Obiecte mici
Greutate
9 kg
Tip închidere
Cifru electronic
Dimensiuni (Lxlxh)
42 cm x 36.5 cm x 19.5 cm
Grosime ușă
3 mm
Grosime pereți
1 mm
Tip blocare
2 bolțuri Ø 16 mm
Volum interior
13.7 litri
Tip certificare
Rezidential / Office

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: