Seif cu cheie, SEDAN, 2 bolțuri Ø 18 mm - 1
Seif cu cheie, SEDAN, 2 bolțuri Ø 18 mm - 2
Seif cu cheie, SEDAN, 2 bolțuri Ø 18 mm - 3
Seif cu cheie, SEDAN, 2 bolțuri Ø 18 mm - 1
Seif cu cheie, SEDAN, 2 bolțuri Ø 18 mm - 2
Seif cu cheie, SEDAN, 2 bolțuri Ø 18 mm - 3

Seif cu cheie, SEDAN, 2 bolțuri Ø 18 mm

Preţ: 706,81 lei

Blocare cu două bolțuri. Broască de siguranță, camă dublă asimetrică cu striații. 2 chei cu caneluri. Funcție „cheie captivă”. 4 găuri fixare în partea din spate și la bază. Potrivit pentru obiecte de valoare de dimensiuni mici. Finisaj epoxy bej.

Descriere Caracteristici
013201
În stoc Produs disponibil
Preţ: 706,81 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Seiful cu cheie SEDAN este proiectat pentru asigurarea obiectelor de valoare de mici dimensiuni, grosimea pereților fiind de 1,5 mm, iar cea a ușii de 3 mm. Blocarea se face prin două bolțuri de Ø 18 mm, iar broasca cu dublă camă asimetrică, cu striații, beneficiază de funcție „cheie captivă” (cheia nu poate fi scoasă când broasca este descuiată). Împreună cu acest seif Thirard sunt furnizate două chei, pentru a partaja accesul sau pentru a păstra una în caz de pierdere a celeilalte. Acest seif cu cheie poate fi fixat în spate (de perete sau mobilier) ori jos (pe podea sau în dulapuri), datorită celor patru găuri prevăzute la spate și la bază, cu accesoriile de fixare incluse. Fernand îți garantează că acest seif cu cheie îți păstrează în siguranță obiectele de valoare mici.

Detalii produs

Tip produs
Seif
Culoare produs
Bej
Material
Otel
Garantie
2
Utilizare
Obiecte mici
Greutate
9 kg
Tip închidere
Cheie
Tipul cheii
Cheie cu caneluri
Dimensiuni (Lxlxh)
35 cm x 25 cm x 25 cm
Grosime ușă
3 mm
Grosime pereți
1.5 mm
Tip blocare
2 bolțuri Ø 18 mm
Mecanism închidere
Dublă camă asimetrică cu striații
Volum interior
15 litri
Tip certificare
Rezidential / Office

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: