Cilindru 30 x 40 mm
 standard
Cilindru 30 x 40 mm
 standard

Cilindru 30 x 40 mm, standard, nichel satinat, TRAFIC 12, 5 chei lungi reversibile și card proprietate

Thirard
Preţ: 244,82 lei
Cilindru profil european din alamă, finisaj nichel satinat. Mecanism cu 12 pini, anti-șperaclu. Protecție anti-perforare prin ac și pin din oțel călit. Protecție anti-spargere și anti-rupere. Camă de tip rozetă de siguranță. 5 chei lungi, reversibile, din alamă nichelată, cu card de proprietate (pot fi duplicate doar în uzină).
Descriere Caracteristici
292928
În stoc Produs disponibil
Preţ: 244,82 lei

Descriere

Modelul de butuc de ușă Thirard TRAFIC 12 este un cilindru cu înalt grad de securitate. Beneficiază de 12 pini, cu protecție împotriva efracției cu șperaclul. Primul pin este realizat din oțel călit, la fel ca și acul de protecție la perforare, ceea ce face cilindrul practic imposibil de găurit. Pe lângă sistemele de protecție împotriva spargerii și ruperii, acest cilindru se remarcă prin cama de tip rozetă de siguranță, pentru care se utilizează 5 chei lungi. Acestea sunt reversibile și beneficiază de card de proprietate - ceea ce înseamnă că pot fi duplicate doar în fabrica Thirard. Având finisaj nichel satinat, acest cilindru de siguranță arată foarte modern, iar cheia poate fi utilizată din ambele sensuri, cilindrul fiind cu două intrări.

Detalii produs

Garanție
10
Tipul cheii
Cheie reversibilă lungă
Utilizare
Broască cilindru profil european
Tip butuc
Standard
Sisteme protecție
anti-smulgere; anti-perforare; anti-spargere; anti-rupere; anti-șperaclu
Dimensiuni
30 mm x 40 mm
Brevet
Card proprietate

Opinii

0 opinii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri