Cilindru 30 x 30 mm
 cu buton
Cilindru 30 x 30 mm
 cu buton

Cilindru 30 x 30 mm, cu buton, nichelat, TIGER 6, 5 chei reversibile

Thirard
Preţ: 115,23 lei
Cilindru profil european din alamă nichelată. Mecanism cu 6 pini. Protecție anti-perforare. Camă anti-smulgere. 5 chei reversibile din oțel nichelat.
Descriere Caracteristici
016625
În stoc Produs disponibil
Preţ: 115,23 lei

Descriere

Modelul de butuc de ușă Thirard TIGER 6 este un cilindru cu un nivel de siguranță crescut, datorită celor 6 pini și a cheilor amprentateProtecția împotriva perforării este asigurată de un ac din oțel călit, iar cama este concepută să ofere protecție anti-smulgere. Acest cilindru cu buton este ușor de montat în orice broască dedicată cilindrilor cu profil european, iar butonul oferă o utilizare foarte confortabilă la încuierea și descuierea ușii din interior.Finisajul nichelat îi conferă acestui cilindru cu buton un aspect premium.

Detalii produs

Garanție
5
Tipul cheii
Cheie reversibilă
Utilizare
Broască cilindru profil european
Tip butuc
Cu buton
Sisteme protecție
anti-smulgere; anti-perforare
Dimensiuni
30 x 30 mm

Opinii

0 opinii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri