Cilindru 32 x 32 mm
 standard
Cilindru 32 x 32 mm
 standard

Cilindru 32 x 32 mm, standard, nichel mat, înaltă siguranță FEDERAL 2, 5 chei reversibile și card proprietate

Thirard
Preţ: 794,71 lei
Cilindru profil european din alamă, finisaj nichel mat. Mecanism cu 3 sau 4 pini telescopici dubli, plus un pin magnetic. Protecție anti-perforare. Elemente «Trap pin» împotriva efracției, prin blocarea rotorului. Protecție anti-rupere. Protecție anti-bumping. Camă anti-smulgere. 5 chei reversibile nichelate, cu inel ergonomic, cu card de proprietate (se pot face copii ale cheilor numai în uzină).
Descriere Caracteristici
292843
În stoc Produs disponibil
Preţ: 794,71 lei

Descriere

Modelul de butuc de ușă Thirard FEDERAL 2 este un cilindru cu foarte înalt grad de securitate. Beneficiază de un mecanism cu 3 sau 4 pini telescopici dubli, la care se adaugă un știft magnetic. Protecția anti-perforare este asigurată de un ac din oțel călit, iar elementele «Trap pin» blochează rotorul în cazul efracției prin utilizarea șperaclului, făcând imposibilă deblocarea cilindrului. Cilindrul FEDERAL 2 mai beneficiază de protecții anti-spargere, anti-lovire și anti-rupere. Cele 5 chei amprentate sunt reversibile, sunt învelite în manșon ergonomic turnat și beneficiază de card de proprietate, care permite reproducerea lor exclusiv în fabrica Thirard.

Detalii produs

Garanție
10
Utilizare
Broască cilindru profil european
Tip butuc
Standard
Sisteme protecție
anti-smulgere; anti-perforare; anti-spargere; anti-rupere; anti-șperaclu; anti-bumping
Tipul cheii
Cheie reversibilă
Dimensiuni
32 x 32 mm
Brevet
Card proprietate

Opinii

0 opinii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri