Cilindru 45 x 50 mm
 standard
Cilindru 45 x 50 mm
 standard

Cilindru 45 x 50 mm, standard, nichelat, TIGER 6, 5 chei reversibile

Thirard
Preţ: 121,61 lei
Cilindru profil european din alamă nichelată. Mecanism cu 6 pini. Protecție anti-perforare. Camă anti-smulgere. 5 chei reversibile din oțel nichelat.
Descriere Caracteristici
016624
În stoc Produs disponibil
Preţ: 121,61 lei

Descriere

Modelul de butuc de ușă Thirard TIGER 6 este un cilindru cu un nivel de siguranță crescut, datorită celor 6 pini și a cheilor amprentate. Protecția împotriva perforării este asigurată de un ac din oțel călit, iar cama este concepută să ofere protecție anti-smulgere. Acest cilindru este ușor de montat în orice broască dedicată cilindrilor cu profil european, iar cheia poate fi utilizată din ambele sensuri, cilindrul fiind cu două intrări. Finisajul nichelat îi conferă acestui cilindru un aspect premium.

Detalii produs

Garanție
5
Tipul cheii
Cheie reversibilă
Utilizare
Broască cilindru profil european
Tip butuc
Standard
Sisteme protecție
anti-smulgere; anti-perforare
Dimensiuni
45 x 50 mm

Opinii

0 opinii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri