îngropată
 îngropată

Broasca usa intrare, ingropata, 40 x 90 mm, pt. cilindru profil european, model ECO, zincat - potrivita pt. usa lemn

Thirard
Preţ: 61,56 lei

Carcasă din oțel ambutisat. Placă frontală din oțel, cu margini rotunjite. Bolț de închidere cu arc reversibil fără demontarea carcasei. Bolț plat de încuiere din aliaj zincat. Pătrat 8 mm. Ax 40 mm. Interax 90 mm. Pregătire cilindru profil european. Fără deschidere cu 1/2 tură cheie.

Descriere Caracteristici
992535
În stoc Produs disponibil
Preţ: 61,56 lei

Descriere

Această broască îngropată ax 40 mm interax 90 mm, realizată din oțel ambutisat este concepută de Thirard pentru a fi montată în ușile de intrare, pentru a asigura securitatea locuinței sau a incintei de depozitare. Bolțul de închidere cu arc este reversibil, fără necesitatea demontării carcasei, așa încât această broască poate fi folosită și pentru uși cu închidere spre dreapta, și pentru uși cu închidere spre stânga. Broasca poate fi echipată cu orice tip de cilindru cu profil european.

Detalii produs

Garanție
2
Material
Otel
Tip produs
Broasca ingropata
Utilizare
Ușă intrare
Dimensiuni carcasă
65 mm x 175 mm
Montaj
Broască încastrată
Culoare produs
Gri
Tip ușă
Interior
Ax
40 mm
Interax
90 mm
Pătrat
8 mm
Placă frontală
240 mm
Tip yală
Manuala
Material usa
Fier forjat
Lemn
Sens deschidere
Partea dreapta
Partea stanga
Tip încuiere
Cilindru profil european

Opinii

0 opinii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri