Cheia unică – soluție confortabilă și sigură

Câte chei porți cu tine de obicei? Cheia de la casă, cheia de la mașină, cheia de la birou, cheia de la garaj, cheia de la poartă, cheia de la antifurtul bicicletei electrice, cheia de la magazia de scule, cheia de la...


Ok, poate că nu ai chiar atât de multe chei, dar vreo trei-patru probabil că ai acum în buzunar, nu-i așa? Ocupă loc, te enervează când trebuie să-ți dai seama care ce descuie, dacă le pierzi trebuie sa faci dublura la multe chei. O grămadă de inconveniente. Care sunt eliminate de o idee simplă: cheia unică.

Cheia unică? Dar ce înseamnă această cheie unică?
Ei bine, cheia unică este exact ceea ce se aude: o cheie cu care poți deschide mai multe încuietori. 


Practic, sistemul „cheia unică” presupune realizarea unui număr de cilindri cu aceeași configurație a mecanismului de deschidere, astfel încât pot fi deschiși cu o cheie. Tot ce trebuie să faci este să te gândești bine ce încuietori vrei să deschizi cu aceeași cheie și câte, după care dai comanda la uzina Thirard.

Cât de sigur e sistemul „cheie unică”?
Unul dintre principalele dezavantaje la care te gândești acum pun pariu că este acesta: „Dar dacă cineva o copiază și are apoi acces peste tot?”. Ei bine, poți sta liniștit, deoarece sistemul „cheia unică” presupune realizarea unei chei reversibile amprentate, care beneficiază de card de proprietate – adică nu poate fi duplicată decât în uzina Thirard, cu acordul proprietarului. Adică acordul tău expres.

De ce aș vrea cheie unică?
În primul rând, scapi de mănunchiul de chei diverse din buzunar sau din poșetă. Deci scapi și de nervii pe care ți-i faci când nu găsești din prima cheia potrivită la ușa potrivită. E adevărat, s-ar putea ca, la început, să intri uneori în panică involuntar, crezând că ai pierdut cheile atunci când găsești în buzunar... doar o cheie!


Dar principalul avantaj ține de flexibilitatea pe care ți-o oferă acest sistem „cheia unică”. În comanda ta poți include nu doar cilindri de ușă, ci și lacăte sau yale. Apoi ce zici de faptul că poți folosi aceeași cheie și pentru a intra în casă, dar și pentru a deschide biroul unde lucrezi? Nu în ultimul rând, poți folosi aceeași cheie și pentru casa ta de zi cu zi, dar și pentru căbănuța de la munte sau de la mare.


Te las să analizezi puțin această propunere. După care te aștept pe Fernand.ro (pe e-mail la office@fernand.ro sau la tel: 0749080098) să dai comanda pentru propriul sistem „cheia unică”.