Curățare geamuri
De ce sunt importante produsele de curățare geamuri? Nu doar din rațiuni estetice – urmele de praf și de picături afectează întotdeauna aspectul – ci mai ales pentru că un grad mare de murdărie al unui geam afectează luminozitatea naturală din interior, foarte importantă pentru confortul locatarilor. În plus, perioadele îndelungate de ignorare a mizeriei de pe ferestre, oglinzi sau alte obiecte din sticlă favorizează apariția microbilor și bacteriilor. De aceea e bine să fim atenți când alegem o soluție spălat geamuri, pentru a ne asigura că este cât mai eficientă. Din acest punct de vedere, este recomandată o soluție de curățat geamuri cu conținut ridicat de alcool, ceea ce, însă, implică precauții în utilizare.

Curățare geamuri

Curățare geamuri

Soluție curățare geamuri și suprafețe sticlă, 1000 ml

59158
Produs disponibilÎn stoc
48,87 lei
Rezerva soluție curățare geamuri ce conferă strălucire fără efort. Degresant excelent datorită volumului ridicat de alcool. Pentru ferestre, oglinzi, suprafețe lucioase și emailate. Ambalaj: bidon 1L.
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri