Accesorii siguranță industrială
Pe lângă echipamentele de mentenanță și intervenție din domeniul canalizării, instalațiilor electrice, de apă și de gaze, Fernand propune o gamă diversificată de diverse accesorii de siguranță industrială, care ajută la maximizarea securității în muncă.

De la diferite tipuri de saci și sacoșe de protecție și transport pentru diverse echipamente sau etichete plastifiate și inscripționabile (chiar și cu laser) până la cutii pentru chei și lacăte sau kituri de mentenanță electrică, accesoriile de siguranță industrială propuse de Fernand profesioniștilor sunt indispensabile pentru respectarea standardelor de securitate în muncă.

Accesorii siguranță industrială

Se afiseaza 1-24 din 49 produs(e)

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri