Cabluri elastic
Prin cablu elastic înțelegm un tip de cordon subțire, din cauciuc de latex, destinat ancorării și securizării obiectelor de mici dimensiuni în timpul transportului, principalul avantaj fiind elasticitatea. Fernand oferă cabluri elastice cu o utilizare vastă, de la depozitare sau camping până la fixarea obiectelor pe biciclete, motociclete, scutere, ATV-uri, etc.

Există mai multe tipuri de prindere, în funcție de destinație: cârlige simple, din oțel sau plastic, cârlige cu inel central, cârlige ce permit ajustarea lungimii, carabiniere ori bile de blocare din ABS. Cu grosimi variind între 4 și 18 mm și lungimi între 40 și 120 cm, cablurile elastice se adaptează ușor cerințelor tale de fixare pentru transport, în divese ocazii.

Cabluri elastice

Cabluri și chingi de siguranță

Cablu elastic ancorare, 1 m, cu carlig

290628
Produs disponibilÎn stoc
14,71 lei
Cordon din cauciuc latex, cârlig simplu din oțel și cârlig din plastic. Reglabil.
Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri