Cabluri și chingi de siguranță
Pentru a securiza obiectele pe care le transporți, aceste produse de siguranță sunt cele mai indicate. Cablurile elastice sunt destinate ancorării obiectelor de dimensiuni mai reduse, în timp ce chingile, mai ales dacă sunt dotate cu clicheți (dispozitive reglabile de prindere), sunt gândite pentru a fixa cât mai bine obiectele de mari dimensiuni sau cu greutate mare.

Cel mai important criteriu de alegere a unui astfel de produs este lungimea – în special în cazul obiectelor agabaritice nu vrem surpriza neplăcută să constatăm că avem o chingă prea scurtă... Fernand îți propune o gamă largă, cu produse potrivite pentru cele mai multe situații în care ai nevoie să ancorezi și să fixezi obiecte pentru un transport în siguranță.

Cabluri și chingi de siguranță

Se afiseaza 1-24 din 35 produs(e)

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri