Încuietori de mobilier
Pentru piesele de mobilier, de la uși de dulapuri până la sertare, se utilizează o varietate mare de astfel de dispozitive. Cele de bază sunt din categoria zăvoarelor cu bolț culisant, asigurând o închidere simplistă a ușilor de mobilier sau chiar și a ușilor mai ușoare ale unor camere sau dependințe. Cele mai evoluate presupun acționarea bolțului plat prin intermediul unui buton rotativ, care oferă și un aspect estetic mai plăcut. Încuietorile automate sunt cele în care rotirea butonului este „ajutată” de o camă, ceea ce ușurează cursa bolțului plat. În general, aceste încuietori de mobilier sunt dotate și cu o carcasă frumos finisată, pentru un aspect cât mai plăcut.

Pentru cei care vor să restricționeze accesul altora la conținutul dulapurilor sau sertarelor, există și încuietori cu cheie pentru mobilier (un fel de mini-broaște de mobilă), fiind fie de tip simplist - încuietoare cu camă -, fie de tip cilindru cu știfturi și chei zimțate. Există chiar și versiuni de tip cremalieră, destinate vitrinelor, dar și carcase universale, care permit dotarea cu cilindru cu profil european, cu grad ridicat de siguranță anti-efracție. O categorie aparte de încuietori de mobilier sunt închizătoarele magnetice, acestea montându-se în interiorul dulapurilor și asigurând o menținere eficientă a ușii în poziția închis.

Încuietori mobilier

Încuietori și zăvoare

Încuietoare dulap, cu cârlig

011151
Produs disponibilÎn stoc
22,57 lei
Placă din oțel ambutisat zincat. Contraplacă din oțel zincat.
Se afiseaza 1-24 din 102 produs(e)

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri