Lacăte electronice
Noile tehnologii smart connectivity au făcut posibilă realizarea unui nou tip de lacăt electronic, care nu are nevoie nici de cheie (care poate fi pierdută), nici de cifru (care poate fi uitat). Deblocarea acestui tip de lacăt inteligent se face cu ajutorul tehnologiei NFC, fie prin utilizarea unor cartele sau a unui sticker NFC, fie direct din aplicația smartphone. Corpul realizat din aliaj turnat și toarta din oțel nichelat îi conferă fiabilitate (garanția este de 10 ani) și rezistență la șocuri, iar tratamentele suplimentare îl fac rezistent la apă, conform standardului IP 44. Fernand vă oferă acest lacăt smart la un preț imbatabil.

Lacăte electronice

Lacăte

Lacăt electronic, eGeeTouch by Thirard

202007
Produs disponibilÎn stoc
831,72 lei
Corp din aliaj turnat. Toartă din oțel nichelat. Indicator LED. Furnizat cu 2 cartele electronice NFC, un sticker NFC și un cablu de conectare USB 2.0. Rezistent la apă IP44. Rezistent la căderi de la 1,5 metri. Temperaturi de funcționare între -10°C și +50°C. Baterie cu durată de viață de 2 ani.
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri