• -10%
Mânere uși metalice
 OPTIMUM
Mânere uși metalice
 OPTIMUM

Manere usi metalice, OPTIMUM, placi drepte, blocare dreapta

Preţ: 173,88 lei 193,20 lei -10%
Time left

Plăci și mânere din aluminiu topit. Pătrat din oțel de 8 mm. Șuruburi metalice. Interax de fixare 234 mm. Finisaj argintiu anodizat.

Descriere Caracteristici
092538
În stoc Produs disponibil
Preţ: 173,88 lei 193,20 lei -10%

Descriere

Aceste mânere pentru uși metalice (dar se potrivesc și pentru uși din lemn masiv) sunt concepute de Thirard ca ansambluri de siguranță complete, cuprinzând plăci ornamentale de protecție cu margini drepte, clanțe cu design modern, protecții exterioare pentru cilindri de siguranță, precum și un buton interior de blocare. Sunt potrivite pentru broaște îngropate cu interax 68 mm.

Pentru a cunoaște direcția de deschidere a ușii, trebuie să ne aflăm în afara locuintei sau in afara camerei. Atunci cand dorim sa intram:

Dacă deschiderea ușii se face către stânga (cu mana stanga),  atunci vorbim de o ușă care se deschide  la stânga. In acest caz alegem manere cu blocare stanga.

Dacă deschiderea ușii se face către dreapta (cu mana dreapta), atunci vorbim de o ușă care se deschide  la dreapta. In acest caz alegem manere cu blocare dreapta.

Te-ar putea interesa si alte variante:

 

Manere usi metalice, CLASSIC, placi rotunjite, blocare dreapta

Manere usi metalice, CLASSIC, placi drepte, blocare dreapta

Manere usi metalice, OPTIMUM, placi rotunjite, blocare dreapta

Detalii produs

Tip produs
Clanta
Material
Aluminiu
Garanție
10
Utilizare
Usa de interior
Lungime
278 mm
Dimensiuni
278 mm x 60 mm
Model maner
Cu placa
Interax fixare
234 mm
Interax broască
68 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie: