Lacăt cu cifru
 SATURN
Lacăt cu cifru
 SATURN

Lacat cu cifru, SATURN

Preţ: 129,40 lei

Corp monobloc din aliaj. Toartă din oțel cimentat nichelat. Închidere cu bile din oțel. Mecanism cu 4 sau 5 inele. Cifru resetabil, peste 10.000 de combinații numerice posibile. Diverse culori, finisaj nichelat.

Descriere Caracteristici
192057
În stoc Produs disponibil
Preţ: 129,40 lei

Descriere

Lacatul cu cifru Thirard SATURN este conceput pentru utilizare in interiorul imobilelor, pentru a securiza eficient dulapuri si sertare, cutii si cufere, usi de camere sau dependinte, etc. Beneficiaza de un sistem de blocare cu cod din patru sau cinci cifre, care permite peste 10.000 de combinatii posibile, resetabile la infinit. Sistemul cu inele plasate central pe corpul acestui lacat de siguranta faciliteaza deschiderea chiar si pe intuneric.

Prezentare Gama Lacate


Detalii produs

Tip produs
Lacat
Material
Metal
Garanție
10
Utilizare
Interior
Tip închidere
Cu cifru
Culoare produs
Rosu
Destinat pentru
Universal
Înălțime corp
33 mm
Tip lacat
Monobloc
Tip blocare
Mecanism cu 4 sau 5 inele
Înălțime toartă
Ø 7 mm x H 23 mm
Dimensiuni corp
65 mm x 33 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: