Lacat electronic, eGeeTouch by THIRARD, THIRARD - 1
Lacat electronic, eGeeTouch by THIRARD, THIRARD - 2
Lacat electronic, eGeeTouch by THIRARD, THIRARD - 3
Lacat electronic, eGeeTouch by THIRARD, THIRARD - 1
Lacat electronic, eGeeTouch by THIRARD, THIRARD - 2
Lacat electronic, eGeeTouch by THIRARD, THIRARD - 3

Lacat electronic, eGeeTouch by THIRARD, THIRARD

Preţ: 1.086,30 lei

Corp din aliaj turnat. Toartă din oțel nichelat. Indicator LED. Furnizat cu 2 cartele electronice NFC, un sticker NFC și un cablu de conectare USB 2.0. Rezistent la apă IP44. Rezistent la căderi de la 1,5 metri. Temperaturi de funcționare între -10°C și +50°C. Baterie cu durată de viață de 2 ani.

Descriere Caracteristici
202007
În stoc Produs disponibil
Preţ: 1.086,30 lei

INFO (pagina produs, sub Adauga in cos)

Descriere

Lacatul electronic eGeeTouch by Thirard este dotat cu tehnologie de varf NFC - acces securizat prin conectivitate locala - care permite eliminarea eficace a inconvenientelor lacatelor traditionale cu cheie sau cu cifru. Acest lacat de siguranta electronic nu are nici cheie care poate fi pierduta si nici inele cu cifre mici pentru formarea codului care poate fi uitat. Deblocarea lacatului se realizeaza fie cu ajutorul cartelelor sau stikerului NFC, fie prin intermediul aplicatiei de smartphone. Astfel, devine foarte sigura pastrarea bunurilor si marfurilor in siguranta in fisete, in zone ingradite, camere de depozitare, in dulapuri, etc. Utilizarea lacatului electronic eGeeTouch este foarte simpla si confera o siguranta sporita.

Prezentare Gama Lacate


Detalii produs

Tip produs
Lacat
Culoare produs
Auriu
Material
Metal
Garantie
10
Utilizare
Exterior
Tip închidere
Cu cheie
Destinat pentru
Universal
Înălțime corp
56 mm
Tip lacat
Clasic
Tipul închiderii
Tehnologie NFC
Înălțime toartă
Ø 9 mm x H 38 mm
Dimensiuni corp
65 mm x 56 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie Franceza, "fabricant de securitate", cu o istorie veche de peste 100 de ani. Produsele de feronierie Thirard(butuci si broaste pentru usi, lacate, seifuri, sisteme antifurt, etc.) sunt apreciate pe plan global, eticheta "Made in France" fiind in sine o garantie a calitatii acestora. In prezent compania numara aproape 500 de angajati si se afla intr-o continua expansiune. 

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: