Încuietoare cu camă 16 mm
Încuietoare cu camă 16 mm

Încuietoare cu camă 16 mm

Preţ: 24,62 lei

Corp din aliaj turnat. Mecanism cu discuri. Camă plată. 2 chei nichelate, cu protecție PVC. Piuliță și clemă pentru fixare. Finisaj nichelat.

Descriere Caracteristici
992180
În stoc Produs disponibil
Preţ: 24,62 lei

Descriere

Acest tip de încuietoare simplistă Thirard este utilizată, în general, pentru securizarea cutiilor poștale, atât metalice, cât și din lemn, dar se pretează la orice piesă de mobilier ori cutie care necesită închidere. Rotirea cheii presupune rotirea camei până când aceasta depășește marginea ușii, blocând-o în toc pe dinăuntru. Această încuietoare cu camă are o grosime de 16 mm și se potrivește pentru uși de maximum 12 mm grosime.

Cum se instaleaza:

Detalii produs

Garanție
2
Utilizare
Cutii poștale
Tipul cheii
Cheie zimțată
Montaj
Aplicat
Tip încuiere
Mecanism cu discuri
Dimensiuni corp
Ø 28 x 16 mm
Dimensiune camă
40 mm x 12 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri