Antifurt moto
 cu cheie și lanț
Antifurt moto
 cu cheie și lanț

Antifurt moto, cu cheie si lant, BIKER, 6 mm, 90 cm

Preţ: 262,50 lei

Lanț din oțel cimentat, învelit în nailon. Zale Ø 6 mm. Mecanism cu pini. 2 chei reversibile. Negru, cu bandă reflectorizantă.

Descriere Caracteristici
500623
În stoc Produs disponibil
Preţ: 262,50 lei

Descriere

Antifurtul moto BIKER, cu lant din otel cimentat, este conceput pentru a proteja motocicleta impotriva furtului. Lungimea de 90 cm este suficienta pentru securizarea simpla a motocicletei sau pentru legarea acesteia de garduri, stalpi sau suporti dedicati. Acest antifurt Thirard poate fi folosit si pentru biciclete sau pentru a inchide porti si dependinte. Doua chei reversibile sunt prevazute cu acest antifurt moto, pentru a partaja accesul sau in caz de pierdere, utilizarea fiind foarte confortabila. Grosimea de 6 mm a zalelor lantului ii confera acestui antifurt o siguranta excelenta la tentativele de taiere, ceea ce garanteaza o protectie extrem de ridicata motocicletei. Invelisul de nylon are banda reflectorizanta, utila daca motocicleta este parcata intr-o zona slab luminata.

Prezentare Gama Antifurt


Detalii produs

Tip produs
antifurt
Garanție
10
Utilizare
Antifurt moto
Dimensiuni lanț
Ø 6 mm x L 900 mm
Tipul cheii
Cheie reversibilă amprentată
Tip blocare
Mecanism cu pini

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: