• -10%
Antifurt bicicletă
 cu cifru
Antifurt bicicletă
 cu cifru

Antifurt bicicleta, cu cifru, TWISTY, 10 mm, 65 cm

Preţ: 63,97 lei 71,08 lei -10%
Time left

Cablu din oțel, cu înveliș PVC. Mecanism cu 4 inele. Cifru resetabil, 10.000 de combinații numerice posibile. Negru.

Descriere Caracteristici
391007
În stoc Produs disponibil
Preţ: 63,97 lei 71,08 lei -10%

Descriere

Acest antifurt de bicicleta, cu cablu din otel invelit PVC, este accesoriul esential pentru a va proteja bicicleta impotriva furtului. Cu o lungime de 65 cm, antifurtul permite securizarea bicicletei de garduri, stalpi sau cu o alta bicicleta. Antifurtul Thirard Twisty beneficiaza de un sistem de blocare cu cod din patru cifre, care permite 10.000 de combinatii posibile, resetabile la infinit. Cablu din otel, cu invelis PVC. Mecanism cu 4 inele. Cifru resetabil, 10.000 de combinatii numerice posibile. Negru.

Prezentare Gama Antifurt


Detalii produs

Material
PVC
Garanție
5
Utilizare
Antifurt bicicletă
Culoare produs
Negru
Tip
Cablu otel
Tipul închiderii
Cu cifru
Tip blocare
Mecanism cu 4 inele
Dimensiuni cablu
650 mm

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri