Cilindru 30 x 40 mm
 standard
Cilindru 30 x 40 mm
 standard

Cilindru 30 x 40 mm, standard, nichel satinat, TRAFIC 12, 5 chei lungi reversibile si card proprietate

Preţ: 264,24 lei
Cilindru profil european din alamă, finisaj nichel satinat. Mecanism cu 12 pini, anti-șperaclu. Protecție anti-perforare prin ac și pin din oțel călit. Protecție anti-spargere și anti-rupere. Camă de tip rozetă de siguranță. 5 chei lungi, reversibile, din alamă nichelată, cu card de proprietate (pot fi duplicate doar în uzină).
Descriere Caracteristici
292928
În stoc Produs disponibil
Preţ: 264,24 lei

Descriere

Modelul de butuc de usa Thirard TRAFIC 12 este un cilindru cu inalt grad de securitate. Beneficiaza de 12 pini, cu protectie impotriva efractiei cu speraclul. Primul pin este realizat din otel calit, la fel ca si acul de protectie la perforare, ceea ce face cilindrul practic imposibil de gaurit. Pe langa sistemele de protectie impotriva spargerii si ruperii, acest cilindru se remarca prin cama de tip rozeta de siguranta, pentru care se utilizeaza 5 chei lungi. Acestea sunt reversibile si beneficiaza de card de proprietate - ceea ce inseamna ca pot fi duplicate doar in fabrica Thirard. Avand finisaj nichel satinat, acest cilindru de siguranta arata foarte modern, iar cheia poate fi utilizata din ambele sensuri, cilindrul fiind cu doua intrari.

Cum se masoara un butuc de usa

Înainte de a cumpăra un cilindru nou, va trebui să cunoști dimensiunile cilindrului curent. Masoară butucul pornind din mijloc (unde este cama - partea care se misca), spre stanga si spre dreapta.

Cum se instaleaza un butuc de usa?

Detalii produs

Garanție
10
Utilizare
Broască cilindru profil european
Tipul cheii
Cheie reversibilă lungă
Tip butuc
Standard
Sisteme protecție
anti-smulgere; anti-perforare; anti-spargere; anti-rupere; anti-șperaclu
Dimensiuni
30 mm x 40 mm
Brevet
Card proprietate

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie: