Cilindru 30 x 30 mm
 cu buton
Cilindru 30 x 30 mm
 cu buton

Cilindru 30 x 30 mm, cu buton, nichelat, TIGER 6, 5 chei reversibile

Thirard
Preţ: 118,57 lei
Cilindru profil european din alamă nichelată. Mecanism cu 6 pini. Protecție anti-perforare. Camă anti-smulgere. 5 chei reversibile din oțel nichelat.
Descriere Caracteristici
016625
În stoc Produs disponibil
Preţ: 118,57 lei

Descriere

Modelul de butuc de usa Thirard TIGER 6 este un cilindru cu un nivel de siguranta crescut, datorita celor 6 pini si a cheilor amprentateProtectia impotriva perforarii este asigurata de un ac din otel calit, iar cama este conceputa sa ofere protectie anti-smulgere. Acest cilindru cu buton este usor de montat in orice broasca dedicata cilindrilor cu profil european, iar butonul ofera o utilizare foarte confortabila la incuierea si descuierea usii din interior.Finisajul nichelat ii confera acestui cilindru cu buton un aspect premium.

Cum se masoara un butuc de usa

Înainte de a cumpăra un cilindru nou, va trebui să cunoști dimensiunile cilindrului curent. Masoară butucul pornind din mijloc (unde este cama - partea care se misca), spre stanga si spre dreapta.

Cum se instaleaza un butuc de usa?

Detalii produs

Garanție
5
Utilizare
Broască cilindru profil european
Tipul cheii
Cheie reversibilă
Tip butuc
Cu buton
Sisteme protecție
anti-smulgere; anti-perforare
Dimensiuni
30 x 30 mm

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri