Cilindru 30 x 40 mm
 standard
Cilindru 30 x 40 mm
 standard

Cilindru 30 x 40 mm, standard, nichel mat, inalta siguranta FEDERAL, 4 chei reversibile si card proprietate

Preţ: 596,98 lei

Cilindru profil european din alamă, cu finisaj nichel mat. Mecanism cu 3 sau 4 pini telescopici dubli, plus un pin magnetic. Protecție anti-perforare și anti-rupere. Camă anti-smulgere. 4 chei reversibile nichelate, cu inel ergonomic turnat, cu card de proprietate (se pot face copii ale cheilor numai în uzină).

Descriere Caracteristici
292423
În stoc Produs disponibil
Preţ: 596,98 lei

Descriere

Modelul de butuc de usa Thirard FEDERAL este un cilindru cu inalt grad de securitate. Beneficiaza de un mecanism cu 3 sau 4 pini telescopici dubli, dar si un stift magnetic, ceea ce face imposibila deblocarea lui prin mijloace traditionale. De asemenea, are multe protectii: protectie impotriva ruperii si perforarii sau cama anti-smulgere. Acest cilindru este furnizat cu 4 chei amprentate reversibile, care beneficiaza de card de proprietate, reproducerea fiind posibila doar in fabrica Thirard. Cheia poate fi utilizata din ambele sensuri, cilindrul fiind cu doua intrari.

Cum se masoara un butuc de usa

Înainte de a cumpăra un cilindru nou, va trebui să cunoști dimensiunile cilindrului curent. Masoară butucul pornind din mijloc (unde este cama - partea care se misca), spre stanga si spre dreapta.

Cum se instaleaza un butuc de usa?

Detalii produs

Garanție
10
Utilizare
Broască cilindru profil european
Tipul cheii
Cheie reversibilă
Tip butuc
Standard
Sisteme protecție
anti-smulgere; anti-perforare; anti-rupere; anti-șperaclu
Dimensiuni
30 mm x 40 mm
Brevet
Card proprietate

Despre Thirard

Thirard

Thirard este o companie franceza, fabricant de securitate, care produce articole precum: butuci, broaste si accesorii pentru usi/ferestre, lacate, seifuri, dispozitive antifurt si multe altele. Compania a luat nastere in anul 1920, fiind infiintata de Fernand Thirard. In prezent numara peste 400 de angajati, aflau-se intr-o continua expansiune atat in Franta cat si in alte tari.

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie: