Cilindru 45 x 50 mm
 standard
Cilindru 45 x 50 mm
 standard

Cilindru 45 x 50 mm, standard, nichelat, TIGER 6, 5 chei reversibile

Thirard
Preţ: 125,14 lei
Cilindru profil european din alamă nichelată. Mecanism cu 6 pini. Protecție anti-perforare. Camă anti-smulgere. 5 chei reversibile din oțel nichelat.
Descriere Caracteristici
016624
În stoc Produs disponibil
Preţ: 125,14 lei

Descriere

Modelul de butuc de usa Thirard TIGER 6 este un cilindru cu un nivel de siguranta crescut, datorita celor 6 pini si a cheilor amprentate. Protectia impotriva perforarii este asigurata de un ac din otel calit, iar cama este conceputa sa ofere protectie anti-smulgere. Acest cilindru este usor de montat in orice broasca dedicata cilindrilor cu profil european, iar cheia poate fi utilizata din ambele sensuri, cilindrul fiind cu doua intrari. Finisajul nichelat ii confera acestui cilindru un aspect premium.

Cum se masoara un butuc de usa

Înainte de a cumpăra un cilindru nou, va trebui să cunoști dimensiunile cilindrului curent. Masoară butucul pornind din mijloc (unde este cama - partea care se misca), spre stanga si spre dreapta.

Cum se instaleaza un butuc de usa?

Detalii produs

Garanție
5
Utilizare
Broască cilindru profil european
Tipul cheii
Cheie reversibilă
Tip butuc
Standard
Sisteme protecție
anti-smulgere; anti-perforare
Dimensiuni
45 x 50 mm

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri