îngropată
 îngropată

Broasca usa intrare, ingropata, 40 x 90 mm, pt. cilindru profil european, model ECO, zincat - potrivita pt. usa lemn

Thirard
Preţ: 64,63 lei

Carcasă din oțel ambutisat. Placă frontală din oțel, cu margini rotunjite. Bolț de închidere cu arc reversibil fără demontarea carcasei. Bolț plat de încuiere din aliaj zincat. Pătrat 8 mm. Ax 40 mm. Interax 90 mm. Pregătire cilindru profil european. Fără deschidere cu 1/2 tură cheie.

Descriere Caracteristici
992535
În stoc Produs disponibil
Preţ: 64,63 lei

Descriere

Aceasta broasca ingropata ax 40 mm interax 90 mm, realizata din otel ambutisat este conceputa de Thirard pentru a fi montata in usile de intrare, pentru a asigura securitatea locuintei sau a incintei de depozitare. Boltul de inchidere cu arc este reversibil, fara necesitatea demontarii carcasei, asa incat aceasta broasca poate fi folosita si pentru usi cu inchidere spre dreapta, si pentru usi cu inchidere spre stanga. Broasca poate fi echipata cu orice tip de cilindru cu profil european.

Cum se instaleaza


Detalii produs

Tip produs
Broasca ingropata
Material
Otel
Garanție
2
Utilizare
Ușă intrare
Culoare produs
Gri
Sens deschidere
Partea dreapta
Partea stanga
Tip ușă
Interior
Tip yală
Manuala
Material usa
Fier forjat
Lemn
Ax
40 mm
Interax
90 mm
Montaj
Broască încastrată
Dimensiuni carcasă
65 mm x 175 mm
Pătrat
8 mm
Placă frontală
240 mm
Tip încuiere
Cilindru profil european

Comments

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri