Opritor ușă
 cu frână cauciuc
Opritor ușă
 cu frână cauciuc

Opritor ușă, cu frână cauciuc, 150 mm, argintiu

Thirard
Preţ: 94,06 lei

Corp din aliaj turnat. Frână din cauciuc. Activare cu piciorul. Pentru uși până la 60 kg. Menține ușa în poziția deschisă. Finisaj argintiu.

Descriere Caracteristici
492085
În stoc Produs disponibil
Preţ: 94,06 lei

Descriere

Acest opritor de ușă, cu frână de cauciuc, este foarte potrivit pentru menținerea deschisă a ușilor batante (utilizate în general în zonele de trecere, în școli, magazine sau alte imobile). Acest opritor Thirard este realizat din aliaj turnat, fiind foarte ușor și facil de instalat în partea inferioară a ușilor de până la 60 kg.

Blocarea și deblocarea acestui tip de opritor de ușă se face cu piciorul, prin apăsarea tijei cu arc, frâna de cauciuc oferind o bună aderență la orice tip de pardoseală.

Detalii produs

Tip produs
Opritor usa
Material
Aliaj
Garanție
2
Utilizare
Blocare uși batante
Lungime
150 mm
Cursă frână
54 mm

Comments

16 alte produse in aceeasi categorie:

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Te rugam sa citesti mai multe pe pagina de Politica GDPR si sa iti exprimi acordul privind Politica de Cookie-uri