Schele înălțime mare
Față de cele cu o înălțime mică de lucru, schelele de înălțime mare oferă posibilitatea de a lucra la înălțimi mari, de peste 4-5 metri, în condiții de siguranță și confort mult mai bune decât pot oferi scările multifuncționale. Deoarece la înălțimi mai mari cresc și cerințele în materie de siguranță, aceste schele de lucru au o construcție mai robustă și soluții de montaj mai complexe.

Produsele din oferta Fernand se detașează datorită accentului pus pe rigiditatea eșafodajului, dar și prin modalitatea facilă de montare, care nu presupune utilizarea unor scule suplimentare, fie că vorbim de șuruburi cu piulițe-fluture, fie că vorbim de suporți de fixare integrați. O astfel de schelă de mare înălțime este avantajată atât de platforma de lucru (sau chiar mai multe platforme), dar și de barele de rigidizare ce au și rol de securitate. Pentru un acces cât mai facil, platforma este prevăzută cu o trapă, iar mutarea schelei de lucru este ușurată de prezența unor roți. Pe Fernand găsești o gamă diversă, cu un foarte bun raport preț-calitate.

Schele înălțime mare

Schele de lucru

Schelă înălțime de lucru mare 6,70 m, Speed'Up XL

236705
Produs disponibilÎn stoc
9.651,80 lei
Schelă din aluminiu înălțime mare, utilizare casnică și profesională. Structură brevetată „tube rond”. Montaj facil, dispozitive fixare automate incluse. 4 grinzi fixare la sol. 2 roți ø 100 mm. 2 platforme de lucru. Sarcină max. 150 kg.
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)