Schele înălțime mică
Acest tip de schele de lucru este gândit pentru nevoia de acces la înălțimi de maximum 3-4 metri. Față de scările multifuncționale – multe dintre acestea oferind fără probleme astfel de înălțimi de lucru – o schelă mobilă oferă marele avantaj al platformei de lucru. Astfel, cel care efectuează intervenția la înălțime are o mult mai mare mobilitate, beneficiind și de o mai bună siguranță, datorită stabilității mult mai bune a dispozitivului (într-o bună măsură asigurată chiar de fixarea platformei pe cadru).

O schelă de înălțime mică este, de regulă, formată din două scări simple laterale, o platformă de lucru și mai multe bare de rigidizare (longitudinale sau pe diagonală), care au și rol de securitate, împiedicând căderea accidentală a utilizatorului de pe platformă. Demontată, o astfel de schelă de aluminiu ocupă, în general, puțin spațiu, ceea ce reprezintă un avantaj fie pentru depozitare, fie pentru transport. Fernand îți pune la dispoziție produse pentru toate necesitățile tale, la cel mai bun raport preț-calitate.

Schele înălțime mică

Schele de lucru

Schelă înălțime de lucru mică 4,00 m, B4

203702
Produs disponibilÎn stoc
3.742,46 lei
Schelă din aluminiu înalțime mică, utilizare casnică. Montaj cu șuruburi și piulițe-fluture. 2 stabilizatoare. 1 platformă de lucru. Sarcină max. 150 kg.
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)